بتن ریزی کف
بتن ریزی کف
Blog Article
زمان گیرش سیمان چیست، چه انواعی دارد و استانداردهای اندازه گیری آن کدام هستند؟
سیمان، یکی از مهمترین مصالح ساختمانی ساخته دست بشر است که به منظور اتصال اجزا مختلف یک سازه نظیر سنگ، آجر، کاشی و غیره مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر این، سیمان یکی از ترکیبات اصلی بتن در ساخت سازههای مختلفی مانند پل، سد، ساختمانهای مسکونی، ساختمانهای تجاری و دیگر سازههای بتنی است.
ساختار اصلی سیمان، از مواد معدنی نظیر سنگ آهک، رس یا ماسه، بوکسیت و کانی آهن تشکیل میشود.
میزان حرارت آزاد شده یک خمیر سیمان پرتلند، حین مدت زمان سختشدگی اولیه
قرون ۱۸ و ۱۹ زمان کشف بسیاری از پدیدهها بود و توجه زیادی به پدیدههای علمی و طبیعی توسط دانشمندان و محققین میشد.
بتن یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی است و در ساخت انواع سازهها از جمله ساختمانها، پلها، سدها و جادهها به کار میرود.
تأثیر ترکیب اجزا، نرمی و حرارت هیدراتاسیون روی ایجاد حرارت در خمیرهای سیمان (نسبت آب به سیمان ۰٫۴) همانطور که گفته شد، منظور از سیمان یا بهتر بگوییم سیمان هیدرولیکی، سیمانی است که نه تنها بر اثر واکنش با آب سخت میشود، بلکه محصولی مقاوم در برابر آب نیز تولید میکند.
برای اعمال حرارت اولیه، مواد خام به محلی با چندین سیکلون انتقال داده میشوند. این سیکلونها با استفاده از گازهای داغ تولید شده از طرف کوره، حرارت اولیه را به مواد خام انتقال میدهند.
سلب مسئولیت
یونهای سولفات از طریق تجزیه گچ به محلول کمک کرده، تأثیر دیرگیر کنندهای روی آلومیناتها داشته، ولی تأثیر زودگیر کنندهای روی هیدراتاسیون سیلیکاتها بر جای میگذارد. بنابراین بسته به ترکیب سیمان، مقداری گچ برای عملکرد بهینه سیمان مشخص میشود.
در سال ۱۳۱۰ این تصمیم شروع به عمل شده و مطالعات اولیه زمینشناسی منجر به انتخاب محلی واقع در ۷ کیلومتری جنوب تهران آن زمان و در کنار کوه بیبیشهربانو گردید. کار احداث این واحد با سرمایه ۸ میلیون ریالی در بهمنماه ۱۳۱۲ به پایان رسیده و بلافاصله بهرهبرداری از آن آغاز گردید. (تقریباً ۵۰ سال پس از ژاپن، ۶۰ سال پس از آمریکا، ۷۰ سال پس از آلمان و ۱۰۰ سال بعد از انگلیس).
شیمی سیمانهای گچی و آهکی: الف) تولید سیمان گچی، و واکنش هیدراتاسیون ب) تولید سیمانهای آهکی و واکنشهای هیدراتاسیون، فاقد پوزولان و حاوی پوزولان
این مواد پس از فرآیندهای مختلف مانند ادامه مطلب آسیاب کردن، مخلوط کردن، کلسیناسیون و آسیاب مجدد به سیمان تبدیل میشوند.
فرآیندهای بالا را میتوان بر اساس تغییر دمای درون کوره به چهار بخش تقسیم کرد: